Een van onze belangrijkste uitgangspunten is dat je door samen te werken meer bereikt dan alleen. Financieel Bureau Brabant werkt samen met verschillende partijen, waaronder:

RIBW Brabant

Financieel Bureau Brabant is sinds oktober 2014 zelfstandig, maar werd oorspronkelijk opgericht als onderdeel van RIBW Brabant. Deze zorgorganisatie is gespecialiseerd in de begeleiding en ondersteuning van mensen met een ernstig psychiatrische aandoening. 


De Beursvloer (ContourdeTwern)

Tijdens dit jaarlijks terugkerend evenement van ContourdeTwern vinden bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar. Vragen vanuit verenigingen en maatschappelijke organisaties worden ingevuld door aanbiedingen vanuit het bedrijfsleven. Bij deze ‘matches’ wordt mankracht, materialen en kennis aangeboden. Financieel Bureau Brabant nam afgelopen jaren deel als vragende organisatie. 


De Haas en de Jong Advocaten en mediators

Via de Beursvloer vond Financieel Bureau Brabant het gespecialiseerde bureau De Haas en De Jong Advocaten en Mediators bereid om cliënten onder begeleiding van het financieel bureau extra juridische ondersteuning te geven bij problemen zoals strafzaken en strafrechtelijke boetes, familierechtelijke kwesties (zoals bijvoorbeeld echtscheiding, samenwoning, alimentatie of omgang), bezwaren in verband met uitkeringen en bij conflicten met energiemaatschappijen en woningbouworganisaties.